Ochrana osobních údajů

 

 

Osobní údaje zpracovává:

Bc. Dagmar Ludvíčková

tel: 601 327 934

email: info@pluspromaminky.cz

IČO: 75756501

Registrován: Magistrát města Brna, Živnostenský úřad města Brna

1.

Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek (přihlášení na kurz, seminář či akci projektu Pluspromaminky a projevení zájmu o individuální poradenství či služby doprovodu duly k porodu) jsou zpracovány v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění. V současné době moje spolupracovnice nenakládají s vašimi osobními údaji v případě, že s nimi nakládat začnou budou tak činit v souladu se zákonem a budou vázány mlčelivostí.


2.

Vaše osobní údaje zpracovávám z těchto důvodů:

Poskytování služeb, plnění smlouvy: přihlášením na kurz, semináři či akci projektu Pluspromaminky či projevením zájmu o individuální poradenství, či služby duly, zpracovávám tyto vaše údaje: jméno, příjmení, adresa, telefon, email a termín vašeho porodu v ojedinělých případech i číslo vašeho účtu pro provedení vratky kurzovného či jiné vratky platby za neuskutečněné služby. Údaje, které zadáváte v přihlášce, emailu či telefonu, jsou nezbytné pro vaši identifikaci, abych mohla poskytnout objednané služby a používám je pro případnou komunikaci s vámi. Po skončení tohoto oprávněného zájmu nejsou vaše údaje nadále uchovávány a zpracovávány. Nevytvářím databáze.

Vedení daňové evidence: v případě zakoupení kurzu, semináře či zaplacení služby individuálního poradenství nebo služby duly se stáváte mými zákazníky. Zákon mi ukládá vystavit daňový doklad a zpracovávat daňovou evidenci. Tyto doklady neuchovávám v elektronické podobě a daňové doklady budu uchovávat po dobu nezbytně nutnou podle zákona.

3.

Přihlášením na danou akci vyjadřujete souhlas s všeobecnými podmínkami a udělujete souhlas s použitím a zpracováním osobních údajů pro účely administrativy, spojené s pořádáním kurzů a seminářů. Tento souhlas můžete kdykoli zrušit zasláním písemného sdělení na email info@pluspromaminky.cz. Projekt Pluspromaminky.cz, zastoupený Dagmar Ludvíčkovou, se zavazuje, že osobní údaje jeho klientů nebudou poskytovány dalším osobám či subjektům, ani s nimi nebude jinak obchodně nakládáno. Dále prohlašuji, že nevytváříme databáze klientů, neuchovávám osobní údaje a dále s nimi nijak nepracuji. Slouží pouze jednorázově při přihlášení na konkrétní kurz, akci, pro poskytnutí služeb individuálního poradenství či služeb duly.

4.

Z GDPR vám vyplývá řada práv. Např.: právno na informace - jaké údaje jsou zpracovávány a jak je s nimi nakládáno (viz. tento dokument), právno na přístup k informacím - můžete si kdykoli vyžádat jaké osobní údaje zpracovávám a proč. Vše doložím do 30 dnů. Vzhledem k tomu, že neuchovávám vaše osobní údaje pro účely zasílání informačních emailů a po skončení tohoto oprávněného zájmu z vaší strany budou údaje odstraněny.

V případě, že budete mít pocit, že s vašimi údaji není zacházeno v souladu se zákonem, máte právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu ovšem velmi ráda, když nejprve budete kontaktovat a informovat mě na email info@pluspromaminky.cz, abych s tím mohla něco udělat a případné pochybení okamžitě napravit.

17.2. NOVÝ ČLÁNEK - Vendula Šrámková - vaše podpora v mateřství

4.2. NOVÝ ČLÁNEK - Veronika Matýsková - dula Veronika

4.2. NOVÝ KURZ - Rebozo - jak se připravit na porod

4.2. NOVÝ TERMÍN - Aromaterapie pro maminky a děti

4.2. NOVÁ TERMÍN - Cesta za radostným porodem s Annou Kohutovou

21.9. NOVÁ SEKCE - Videa

18.8. NOVÁ AKCE - Cesta za radostným porodem s Annou Kohutovou

2.8. NOVÝ ČLÁNEK - Práva při porodu císařským řezem

Dárkové poukazy
NAVŠTIVTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU:
facebook logo
Dagmar Ludvíčková
anavy
Skvelamama.cz
Katyv Baby
Zapleteno